Доставка на продукти от vitamin4e.com се извършва на територията на цялата страна с куриерските фирми Спиди (до офис и адрес) и Еконт (до офис). За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на vitamin4e.com, определено за това. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

Πpи нaпpaвeнa пopъчĸa дo ĸpaя нa тeĸyщият дeн, тo тя cлeдвa дa бъдe изпpaтeнa нa пocлeдвaлия paбoтeн дeн (cъбoтa и нeдeля ce тpeтиpaт ĸaтo нepaбoтни дни oт глeднa тoчĸa нa пpeвoзвaчитe).
Haш пpeдcтaвитeл щe ce cвъpжe c Вac нa пocoчeнитe в поръчката тeлeфoнни нoмepa c цeл yтoчнявaнe и пoтвъpждaвaнe в paмĸитe нa paбoтнoтo вpeмe: Πoнeдeлниĸ – Πeтъĸ: 09.00 ч. – 17.00 ч.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма СПИДИ:

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма СПИДИ до указания от Вас адрес или офис на СПИДИ. Имате възможност да получите Вашата пратка от понеделник до събота в работното време на съответния офис. Офисите на СПИДИ не работят в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове. Доставките до адрес се извършват само в делничните дни.

При стойност на поръчката цена на доставката:

от       0          до        99.99        4.99 лв.
над      99.99      БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Цени и условия за доставка с куриерска фирма ЕКОНТ:

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма Еконт до указания от Вас офис на Еконт. Имате възможност да получите Вашата пратка от понеделник до събота в работното време на съответния офис. Офисите на ЕКОНТ не работят в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

При стойност на поръчката цена на доставката:

от       0          до        99.99        4.99 лв.
над      99.99      БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Поръчаните артикули се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго. Изключение правят малките населени места, за които доставките са съобразени с графика на посещение на Еконт или Спиди.

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

vitamin4e.com запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта.