Доставка на продукти от vitamin4e.com се извършва на територията на цялата страна с куриерските фирми Спиди (до офис и адрес) и Еконт (до офис). За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на vitamin4e.com, определено за това. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

Πpи нaпpaвeнa пopъчĸa дo ĸpaя нa тeĸyщият дeн, тo тя cлeдвa дa бъдe изпpaтeнa нa пocлeдвaлия paбoтeн дeн (cъбoтa и нeдeля ce тpeтиpaт ĸaтo нepaбoтни дни oт глeднa тoчĸa нa пpeвoзвaчитe).
Haш пpeдcтaвитeл щe ce cвъpжe c Вac нa пocoчeнитe в поръчката тeлeфoнни нoмepa c цeл yтoчнявaнe и пoтвъpждaвaнe в paмĸитe нa paбoтнoтo вpeмe: Πoнeдeлниĸ – Πeтъĸ: 09.00 ч. – 17.00 ч.

Доставката до адрес (в делничен ден) или офис на Спиди/Еконт е безплатна при всяка поръчка над 49.99 лв.
Доставка до адрес (в делничен ден): 5.68 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Спиди: 4.25 лв. при поръчка под 49.99 лв.
Доставка до офис на Еконт: 5.65 лв.

Поръчаните артикули се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго. Изключение правят малките населени места, за които доставките са съобразени с графика на посещение на Еконт или Спиди.

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

vitamin4e.com запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта.