Показване на 6 резултата

Лецитин е вещество, което естествено се намира в тъканите на тялото ви. Съставен е от мастни киселини и има различни медицински приложения.
Прочети повече

  Действа като емулгатор, което означава, че суспендира мазнините и маслата и ги предпазва от смесване с други вещества.

  Лецитин под формата на хранителна добавка може да бъде закупен, за да помогне за лечение на висок холестерол, като помощно средство за кърмене, както и за лечение на улцерозен колит, наред с други неща.

  Лецитиновите добавки обикновено се получават от слънчогледови семена, яйца или соя. Соята далеч не е съставката, която най-често се използва за създаване на лецитинови добавки. Понякога се използват и животински мазнини, риба и царевица.

  Докато соевият лецитин има тенденция да идва в гранулирана капсулна форма, можете да си купите слънчогледов лецитин и в прахообразна, и в течна форма. Слънчогледовият лецитин не е толкова често срещан, но някои хора го предпочитат, особено ако се опитват да избегнат генетично модифицирани организми (ГМО) в храната си.

  Докато соята понякога е генетично модифицирана при масовото производство, слънчогледовите семена не са. Процесът на екстракция е по-щадящ и за слънчогледовия лецитин. Извличането на лецитин от слънчогледовите семена не изисква сурови химикали.

  Кратък списък с ползи:

  1. Понижава холестерола
  2. Подобрява здравето на сърцето
  3. Помага на кърмещи майки
  4. Помага за подобряване на храносмилането
  5. Може да се бори със симптоми на деменция
  6. Успокоява и овлажнява кожата

  Вземете на изгодна цена от магазин за хранителни добавки vitamin4e.com

Сайтът използва "бисквитки" (cookies).