Хранителни добавки / Цени


Консумирането на питателни храни, богати на определени витамини, и приемът на хранителни добавки може да помогне на имунната ви система да се пребори с болестите.

Ето и кратък списък с елементи, които можем да наречем Имуностимулатори:

Витамин С е един от най-големите усилватели на имунната система от всички микроелементи. Всъщност липсата на витамин С дори може да ви направи по-податливи на разболяване. Храните, богати на витамин С, включват портокали, грейпфрути, мандарини, ягоди, чушки, спанак, къдраво зеле и броколи. Ежедневният прием на витамин С е от съществено значение за доброто здраве, тъй като тялото ви не го произвежда и не го съхранява. Добрата новина е, че витамин С може да се намери в толкова много храни и хрантелни добавки.

Витамин В6 е жизненоважен за подпомагане на биохимичните реакции в имунната система. Храни, богати на витамин В6, включват пилешко, сьомга и риба тон. Витамин В6 също се намира в зелените зеленчуци и в нахута, който е основната съставка в хумуса.

Витамин Е е мощен антиоксидант, който помага на организма да се пребори с инфекциите. Храните, богати на витамин Е, включват ядки, семена и спанак.

Разгледайте всички имуностимулатори в нашия интернет магазин.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).