Хранителни добавки / Цени


Страдате ли постоянно от газове, лошо храносмилане и подуване на корема? Ако е така, храносмилането ви може да се нуждае от помощ.Понякога може да изглежда, че всичко, което ядете, ви причинява дискомфорт. Дори когато се опитвате да се храните максимално здравословно, все още се чувствате подути и неудобно. За щастие има много храносмилателни добавки, които могат да подпомогнат естествената храносмилателна функция на тялото ви.

Ето селекция от най-добрите храносмилателни добавки, за да дадете на стомашно-чревния тракт тласък, от който се нуждае:

1. Храносмилателни ензими Въпреки че тялото ви естествено произвежда собствени храносмилателни ензими за разграждане на храната, това понякога не е достатъчно. Може да се окаже, че тялото ви не произвежда достатъчно от тези ензими, или че те са били разредени, или че вашата диета съдържа твърде много мазнини или протеини, за да се справите с вашите собствени ензими.

2. Пробиотици Пробиотичните бактерии са "приятелските" микроорганизми, които живеят в червата ви и подпомагат нормалното храносмилане. Има много различни щамове пробиотични бактерии и всеки щам има малко по-различна роля за поддържането на здравето ви.

3. DGL (Деглициризирано женско биле) Женското биле всъщност е растение, което се използва като храносмилателно средство от векове.Коренът на женско биле съдържа разрушаващо вещество, което означава, че може да успокои възпалените или раздразнените тъкани, облицоващи червата ви. Известен е с това, че помага за предотвратяване на язви и чревни спазми, както и за намаляване на възпалението и алергиите.

4. Масло от мента Ментата е известна със своите охлаждащи свойства, които могат да облекчат симптомите на лошото храносмилане. Често се използва за предотвратяване и лечение на храносмилателни симптоми като газове и подуване на корема.Някои проучвания доказват, че ментата действа като отпуска тъканите на стомашно-чревната система, което може да облекчи всеки дискомфорт. Освен това помага за намаляване на спазмите и предотвратяване на спазми на гладката мускулатура, което може да намали стомашните крампи.

5. Джинджифил Пикантният и затоплящ джинджифил е едно от най-известните храносмилателни средства в естествената медицина.Джинджифилът отдавна е известен със своите карминативни свойства, което означава, че помага за успокояване на червата и намаляване на спазмите. Карминативи като джинджифил също помагат за насърчаване на елиминирането на излишното количество газ от храносмилателната система.

6. L-глутамин Ако чревната ви лигавица е претърпяла ефектите от Кандида, Лениво черво или свързани с хранителни алергии последствия, бихте могли да ги облекчите с доза L-глутамин.Тази важна аминокиселина е силно препоръчителна при всеки храносмилателен проблем, особено при синдром на раздразненото черво, възпалително заболяване на червата. L-глутаминът е жизненоважен за здравословното възстановяване на клетките в червата. Всъщност това е най-разпространената аминокиселина в кръвообращението ви и играе ценна роля за поддържането на здравината на чревната ви лигавица.

7. Папаин Папаинът е активният компонент в папаята, тропическият плод. Папаинът е сулфхидрилна протеаза, която тялото ви изисква да разгради протеина. Протеолитичните ензими в папаина помагат за разграждането на протеините до по-малки фрагменти, известни като пептиди и аминокиселини.

Гарантирано качество на изгодни цени от vitamin4e.com
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).