Хранителни добавки / Цени


Клетките имат много функции в организма, включително предотвратяване на увреждане на ДНК и производство на енергия. Естествено натрупваме увреждания на ДНК с възрастта, неправилното хранене и излагането на околната среда на токсините. Увреждането на ДНК може да повлияе на производството на енергия и да доведе до ранна смърт на клетките, причинявайки възпаление и хронично заболяване.

Десетки милиони нови клетки се създават ежедневно в тялото, за да заменят стари и повредени тъкани. Нужните хранителни вещества са суровина за новите клетки, за да функционират оптимално и да поддържат здравето.

Консумирането на изобилие от хранителни вещества чрез сурови храни и качествени хранителни добавки, заедно с упражнения и релаксация, могат да насърчават здравите клетки.

Две от най-важните изисквания за нашите клетки са минералите и витамините.

Жизненоважно е да допълним клетките си с минерали и витамини, които вече не са лесно достъпни само при консумация на храна.

Нашите клетки изискват пълния спектър от 78 минерала и микроелементи, защото всички минерали работят в синергия в организма.

Поръчайте с бърза доставка от нашия каталог. Възползвайте се от актуалните промоции за месеца.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).