Хранителни добавки / Цени

-9%
Не се предлага

Физиологичните промени, които една жена претърпява през битието си, налагат различна хранителна стратегия в ключови моменти от живота, включително юношество, млада зряла възраст, детеродни години, менопауза, постменопауза и зрялост.

Други фактори са сложната репродуктивна система, постоянно променяща се хормонална среда, различните когнитивни здравни нужди. Вече е лесно да разберете защо всяка една жена има различни и разнообразни хранителни нужди.

Най-разпространените дефицити при жените:

Калций - помага за поддържането на костите силни и може да намали риска от заболявания като остеопороза. Съсредоточете се върху получаването на необходимия калций от хранителни източници, като нискомаслено или безмаслено мляко и кисело мляко. Обогатените храни и напитки, включително някои зърнени култури, соеви продукти и сокове също могат да допринесат за това важно хранително вещество. Ако се притеснявате за приема на калций, свържете се с наш консултат.

Витамин Д - витаминът на слънчевата светлина. Съдържа се в храните като яйца, риба и млечни продукти. Витамин Д играе роля в здравето на костите и помага при усвояването на калция. Желателно е приемът на витамин Д под формата на хранителна добавка да бъде комбиниран с витамин К и Магнезий

Витамин Б12 - намира се в сухите меса, риба, яйца и нискомаслени млечни храни. Вегетарианци, вегани и други, които избягват тези храни, трябва задължително да помисля за прием под формата на хранителна добавка.

Фолат и фолиева киселина - Вашето тяло се нуждае от фолат, за да поддържа нормалното функциониране на червените кръвни клетки. Установено е също, че помага да се предотвратят вродените дефекти, причинени от дефекти на невралната тръба.

Магнезий - Много хора не получават ежедневно препоръчителното количество магнезий от диетата си. Източниците на магнезий включват: боб, ядки, пълнозърнести храни и зелени листни зеленчуци.

Магазинът ни предлага богат избор от продукти в категория "Женско здраве" на ДОСТЪПНИ цени. Възползвайте се днес и укрепете здравето си.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).