Хранителни добавки / Цени


Ежедневно тялото е изложено на токсини от заобикалящата ни околна среда. То ги обработва и елиминира бързо и ефективно. Нашият черен дроб е жизненоважен за този процес и затова поддържането на оптимална му функция е изключително важно за доброто здраве и благополучие на организма.

Някои храни като артишок са естествени източници на витамини и минерали, които могат да допринесат за доброто функциониране на черния дроб и другите прочистващи процеси. Понякога тялото може да изисква допълнително увеличаване на хранителните вещества.

Гамата от асортимента на нашия онлайн магазин включва: хранителни добавки, ботанически и антиоксидантни комплекси, които са предназначени да подпомагат процеса на елиминиране на токсините, както и функцията на черния дроб.

Детокс хранителни добавки на ДОСТЪПНИ цени

Независимо дали се нуждаете от малко помощ при ежедневното поддържане на добрата функция на черния дроб или по-мощни хранителни добавки, ние предлагаме адаптирани варианти за всеки: от нежни продукти до по-интензивни, както и вегетариански/вегански разновидности.

Сред продуктите, които биха Ви помогнали в детоксикацията са: лутатион, витамин Ц, манган, цинк, селен, н-ацетил цистеин, алфа липоева киселина, молибден, артишок, репей, куркумин, глухарче, магнезий и още много други.

Разгледайте пълната гама от детокс добавки по-долу и научете повече за техните ползи.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).