Хранителни добавки / Цени


Стареенето, което може да бъде определено като „свързано с времето влошаване на физиологичните функции, необходими за оцеляване и плодовитост“, е процес, който повечето хора биха искали да забавят.

Някои от основните му причинители са натрупани клетъчни увреждания, причинени от реактивни молекули, известни като свободни радикали и скъсяване на теломерите, които са структурите, разположени в краищата на хромозомите, които от своя страна играят важна роля в клетъчното делене.

Докато остаряването е неизбежно, увеличаването на човешкия живот и забавянето на процеса на стареене е фокус на научните изследвания от десетилетия.

Чрез тези изследвания учените са идентифицирали голям брой вещества, които имат свойства против стареене, много от които могат да се приемат като хранителни добавки.

Обърнете внимание, че този списък не е изчерпателен и много други продукти могат също да бъдат добавени: Куркумин (Куркума), EGCG (Епигалокатехин Галат), Колаген, Коензим Q10, Никотинамид Рибозид и Никотинамид Мононуклеотид, Кросин, L-Теанин, Родиола Росеа, Чесън, Астрагал (Астрагалус), Физетин, Ресвератрол и още много други.

Забавете стареенето и се подмладете с качествени хранителни добавки от САЩ.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).