Показване на 14 резултата

Ашваганда е една от най-важните билки в Аюрведа, форма на алтернативна медицина, основана на индийски принципи за естествено лечение.
Прочети повече

  Тя се използва повече от 3000 години за облекчаване на стреса, увеличаване на нивата на енергията и подобряване на концентрацията.

  Ашваганда е санскрит за миризма на коня, което се отнася както за неговата уникална миризма, така и за способността за увеличаване на силата.

  Ботаническото му име е Withania somnifera, а също така е известно и под няколко други имена, включително индийски женшен и зимна череша.

  Растението ашваганда е малък храст с жълти цветя, който е родом от Индия и Северна Африка. Екстрактите или прахът от корена или листата на растението се използват за лечение на различни състояния.

  Много от ползите за здравето му се дължат на високата концентрация на витанолиди, за които е доказано, че се борят с възпалението и растежа на туморите.

  Ашваганда намалява нивата на кръвната захар чрез въздействието си върху секрецията и чувствителността на инсулин.

  Хранителните добавки с Ashwagandha могат да помогнат за понижаване нивата на кортизола при хора с хронично стресирано ежедневие.

  Купете сега и се възползвайте от бърза доставка.

vitamin4e.com
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).