Хранителни добавки / Цени


Адаптогените са нетоксични растения, които помагат на тялото да се съпротивлява срещу всякакъв вид стресови фактори, независимо дали физически, химически или биологични. Тези билки и корени се използват от векове в китайските и аюрведичните лечебни практики.

За всеки от тях се твърди, че има различни ефекти върху организма, но като цяло адаптогените помагат на тялото ви да се справи със стреса.

Всеки адаптоген има различна функция:

Адаптогени за дългосрочен стрес: препоръчват се ашваганда и азиатски женшен за успокояване на дългосрочните източници на стрес и хормоналните дисбаланси, които могат да се получат от него. Някои изследвания доказват, че свещения босилек или тулси могат да помогнат за понижаване на нивата на стрес.

Адаптогени за остър стрес и тревожност: Сибирският женшен (известен също като елеутерокок сантикозус), родиола и шизандра могат да помогнат при борбата със стреса или при полет. Хората използват сибирски женшен за подсилване на имунната система, физическата издръжливост и сексуалното здраве; Смята се, че родиола подобрява енергията, физическата активност и паметта; Счита се, че шизандра подобрява работата на черния дроб и помага при стомашночревните проблеми.

Адаптогени за имунното здраве: Рейши и женшен повишават имунитета.

Разгледайте каталога ни и се възползвайте от намаленията сега.
Сайтът използва "бисквитки" (cookies).