Нашата история

Благодарим Ви, че избрахте vitamin4e.com, ние наистина Ви ценим като клиент и се надяваме, че се наслаждавате на присъствието си в сайта.

Вярваме, че нашия дълг не е само да изпращаме пратки и изпълняваме поръчки. Наш дълг е да изградим връзка с Вас, така ще научим по-добре как да отговаряме на Вашите нужди. А и по този начин ще разбере с кого си имате работа. Ние обичаме да опознаваме клиентите си и в случай, че искате да разбере повече за нас, просто продължете да четете по-надолу.

Нашите принципи

Качествената огранизация винаги се води от нейните принципи. Така правят и качествените личности.

Ние във vitamin4e.com се водим от следните принципи:

1) Вие купувате от хора, а не от безлична организация.

Когато ни се обадите по телефона, Вие ще разговаряте с някои от нашите служители, които ще Ви се представят със собственото си име и ще Ви помогнат да осъществите поръчката си или решите казуса си. Ние НЕ сме безлична организация, ние ОБИЧАМЕ да опознаваме клиенти си. Още повече се раздваме, когато знаем, че сте доволни от продуктите, които сте закупи от нас.

2) Ние също обичаме да ползваме хранителни добавки.

Ние използваме хранителни добавки, за да сме по-здрави и жизнени във всекидневието си. Взимаме витамини, защото е по-лесно от това да ядем килограми екзотични плодове и зеленчуци на дневна база.

3) Ние предлагаме само водещите световни марки.

Работим с дозали се във времето световноизвестни марки. Не предлагаме брандове, които са създадени само за Източна Европа или само за българския пазар.

4) Искаме винаги да пазарувате от нас, а не да направите една поръчка и да не се върнете в сайта.

Много фирми предлагат огромен асортимент на ниски цени с нулево качество, взимат Ви парите и не ги е грижа дали пак ще пазарувате от тях. Те няма да Ви вдигат телефона, няма да Ви отговарят достатъчно бързо по e-mail, дори няма получите отговор във Facebook. Ние искаме да Ви предложим най-доброто обслужване на света и нищо не ни прави толкова щастливи, колкото това да сте доволни от поръчката си.

5) Ние обичаме да комуникираме с клиентите си.

Винаги ще се радваме да чуем Вашите идеи. Смятаме, че обратната връзка е единт от най-важните елементи. Опитваме се да поддържаме и следим нашата страница във Facebook, за да можем да отговорим на всяко Ваше запитване. Радваме се, когато получаваме нови идеи за продукти, които искате да видите в сайта, коментари за продукти или просто искате да попитате нещо.

Нашето обещание

Какво обещаваме?

1) Обещаваме качествени продукти.

Вярваме в предлаганите от нас продукти, защото и ние ги ползваме.

2) Обещаваме бърза и сигурна доставка.

Ние избираме внимателно куриерските фирми, с които работим. Наблюдаваме тяхното представяне. Много рядко имаме проблеми с транспорта на пратките, но ако случайно имаме такива, то се опитваме да ги разрешим възможно най-бързо. Ние наистина държим на клиентите си. Клиентът е цар във vitamin4e.com.

3) Обещаваме да зареждаме продукти с наистина работещи форми на веществата.

Още от самото начало полагаме усилия да Ви предложим голямо разнообразие от работещи продукти на водещи американски и европейски марки.

4) Обещаваме конкурентни цени.

Това не винаги означава най-ниски цени. Ние никога не жертваме качеството за сметка на цената. Независимо дали това се отнася до качеството на доставката или състоянието на продукта, който сте поръчали. Ние искаме да получите поръчката си възможно най-скоро и в отлично състояние.

Ние обещаваме:

  • да отговаряме на всяко Ваше запитване
  • винаги да ползваме надеждни куриерски фирми
  • винаги да бъдем приятелски настроени

Знаем, че цената е от съществено значение, затова винаги се опитваме да Ви предоставим възможно най-ниска такава, без да жертваме качеството, разбира се.

5) Обещаваме да ни е грижа за Вас и Вашите нужди.

Много фирми в България просто изпълняват поръчките си. Те получават заявка и я предават на куриерска фирма.
Ние ОБИЧАМЕ да комуникираме с клиенти си. Вие сте шефа и наистина се радваме да чуем мнението Ви! Ако имате добра идея за продукт, защо не ни кажете? Можете да свържете с нас по email, телефон или Facebook.

Ние ОБИЧАМЕ да поддържаме връзка с клиентите си и ако имате идея как да подобрим качеството на обслужването, или пък бихте се радвали да видите конкретен продукт, молим, кажете ни, защото сме тук, за да Ви помогнем и наистина сме сериозни в намеренията си.